Грандиозен спектакъл, сътворен от светлина, звук, технологични атракции  и хитове

...
Грандиозен спектакъл, сътворен от светлина, звук, технологични атракции  и хитове
Коментари Харесай

Грандиозен аудио-визуален спектакъл за откриването на Есенния панаир

Грандиозен театър, сътворен от светлина, тон, софтуерни атракции  и шлагери на попзвезди, ще ознаменува откриването на 73-ото издание на Международния механически панаир в Пловдив. Подобно шоу, наситено с микс от доста резултати, се прави за първи път в града под тепетата, а специфичен посетител ще е известният наш артист Миро.  Безплатният концерт „ Пловдивска приказност “ ще е на 16 септември (събота) от 19.30 ч. на площад „ Стефан Стамболов ” пред общината и ще предшества старта на най-голямото бизнес събитие в България, което ще се организира от 25 до 30 септември в Международен панаир Пловдив.

Впечатляващ 3D мапинг ще се разгърне върху фасадата на една от най-красивите и оригинални  старинни здания в центъра на града. Аудио-визуалната комбинация изобразява по вълнуващ метод света на модерните технологии с динамични анимации, ярки цветове и музика. Така феновете ще имат опция да се пренесат в атмосферата на идния Есенен панаир, прочут като най-престижната софтуерна среща на Балканите, тъй като демонстрира  нововъведения от последно потомство.   За положителното въодушевление на публиката ще се погрижат музикалните реалити звезди  Маги Джанаварова, Стивън Ачикор, Краси Иванова, а финалът на концерта е поверен на Миро.

Спектакълът е  подарък за жителите и гостите на града от Международен панаир Пловдив по повод  идното ревю „ Есен 2017 ”, което се откроява със своите мащаби – 20%  растеж на изложбените площи и присъединяване на компании от близо 40 страни, предсткавящи технологии, техника и авангардни решения за промишлеността и дома.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР